Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fröken frågar en elev i klassen

- Erik, vad är panodil bra för?
Värk och sånt, svarar Erik, lugnt
- Ja, just det!
Men Viagra då?
- Det är mot diarré, svarar Erik
- Nja, säger fröken, vad har du fått det ifrån?
- Jo mamma säger alltid det till pappa
Ta en Viagra så stelnar skiten...

Ken Cassel
7/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-07 12:27



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Det brukar heta att av barn och suputer får man höra sanningen Ha ha ha :)
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel