Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer tillbaka för mer

eftersom hon var så snäll och god och vackert
log mot mig
Vilket jag uppskattar
Och vi hade det ju så himla trevligt hon och jag
tillsammans idag
Så pass att jag nu inte kan sluta tänka på henne
För nu jag kan jag visst se hennes vackra anlete
lite vartstans vart jag än går då tjejer många
gånger är så lika varann
Lika söta och fina
Så jag misstänker att jag har gått och fått mig
ett gott öga till den här förtjusande tjejen
med tankar som
Kanske, hon är den rätta
Så för att stilla min nyfikenhet måste jag ju bara
få träffa henne igen i hopp om att få lära känna
henne lite bättre
Därför kommer jag tillbaka för mer
Det kan hon lita på, sötnosen där...

Ken Cassel
7/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-07 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel