Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn som far illa

Gå ner på knä din skitstövel
Gå ner på knä och be en bön, säger den lilla barnsoldaten
på tio år med en AK-47 i sina händer till den han nu
anser vara hans fiende
Och då den vuxna mannen är helt livrädd för vad det
lilla barnet är kapabel till att göra här näst
Så gör han som barnsoldaten säger och går ner på knä
och ber en bön..

Så här illa kan världen se ut många gånger i vissa länder
då ingen där kan gå helt säker
Vilket är skrämmande att vuxna människor kan utnyttja
små barn på det här viset

Den lilla oförstörda oskuldfulla flickan på 11 år är ute
på nätet med en webbkamera ovanför sin dator
och tjattar när inte hennes mamma och pappa är hemma
Snackar med en massor av olika människor
Stora som små
Människor som hon egentligen inte känner för plötsligt
stöter hon på en riktigt trevlig liten herre som uppmanar
henne att ta av sig sina trosor och börja onanera lite
för honom i webbkameran sin

Jag fattar ingenting
För sånt här får man se på tv och läsa om i tidningarna
nästan varje dag
Vuxna människor som utnyttjar små barn för sina egna
sjuka och perversa fantasier
Och det tycks inte finnas någon hejd eller något gott slut
på det hela
Vilket gör mig så jävla förbannad
För det värsta är att man känner sig så maktlös när något
sådant här händer
För själv så skulle jag bara vilja vrida nacken av sådana
odjur då de inte har något existens berättigande i mina
ögon set
Ska man få kalla sig för en vuxen människa får man ta mig
fan uppträda som en sådan
Och då ska man inte hålla på att utnyttja och hålla på att
grisa sig med en massor av små barn
Kanske förstöra hela deras liv för all framtid
Som killen som har åkt dit nyss för en eller flera våldtäkter
mot en liten flicka på tre år då han har lyckats ge henne
en könssjukdom
Inte undra på att man blir förbannad

Så låt barn få vara barn
Vuxna hinner de att bli med tiden då de kan ta sina
egna beslut
Då de kan se skillnad på vad som är rätt eller fel
Och om man nu tänder så mycket på små barn så att man
vill ha sex med dem måste det väl ändå vara bättre
att gå på toaletten och runka av den och låta sin
sjuka fantasi få vara just det
En sjuk fantasi
Det måste väl ändå vara tusen gånger bättre för då skadar
man ju ändå ingen oförstörd och oskuldsfull liten unge
Vilket är bra...

Barn som far illa!

Ken Cassel
7/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-07 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel