Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidsperspektiv


Bara det här


Är det bara det här
vet jag att jag tänkte

när jag satt på sängen
i föräldrarnas sovrum

och tittade ut på kastanjen
som tornade upp sig
vid grinden

Så tråkigt liv
det händer ju inget

En fluga surrade i fönstret
den ville ut

precis som jag

Närvaron av
heltäckningsmatta
och dammigt sängöverkast

var bedövande

Jag minns lukten
tystnaden
och tankarna

flugans surrande

Inte visste jag då
att jag senare skulle se
den tiden i ett annat ljus

Ett nostalgins skimmer
vilar över den

som ett genomskinligt
sängöverkast




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-07 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP