Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jordärtskocksfårorna

Tänk om du var här
och rensade i
jordärtskockslandet
med mig.
Du i din fåra
och jag i min,
precis bredvid varandra.
Vi skulle prata om allt möjligt
allteftersom vi rensade
oss framåt i fårorna.
Ha nånting gemensamt
meningsfullt att göra.
Sen i slutet av fårorna
skulle jag gå över till dig,
ta din jordiga hand
och ge dig en puss




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-07 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner