Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum, jag kallar på dig!!!

För kan du inte höra mina tankar som i mitt huvud bankar
Att nu är tiden inne för en förändring härnere på planeten
då vi alla måste bli lite mera miljömedvetna och bli lite
snällare mot alla djuren och jorden
För univerum ta mig på orden
Vi vet att vi är överbefolkade härnere då allt håller på
att gå åt helvete
Gå sönder
Men då tydligen de flesta kvinnor ändå föder nya barn
på löpande band så att det föds fler människor än det
är människor som dör
Och då många barn nu kommer att få ta hand om skiten
som vi lämnar efter oss då många av dem på oss
kommer att känna sig besviken
För jag kommer ihåg själv när jag var ganska ung och
liten att jag tyckte att generationer före oss hade
skitat ner våran älskade värld med en massor av
onödiga krig i politiken
Vilka har smutsat ner hela våran jord
Så universum, jag kallar på dig nu
Var så snäll att hjälp mig med det här då jag vet att du
innerst inne är så himla god, då du alltid brukar
servera lite nya svar hemma på mitt vardagsrumsbord
Vilket jag vill tacka dig för
Så universum, kom igen nu så röjer vi runt lite
du och jag
Vilket brukar att bli rätt kul
Nå, så vad säger du?!

Universum, jag kallar på dig!

Ken Cassel
8/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-08 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel