Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du allas bästa, och i så fall hur betalade du för att s

Vill du allas bästa, och i så fall hur betalade du för att stoppa Corona? 

Jag är ledsen
när fredsprocessen
Bryts av Hin Håle
med en skampåle
Som blir en bumerang
med dålig klang

Varför kasta sten
på en flygkapten
Om motorn stannar
är det väl inte honom vi ska förbanna
Han byggde väl inte flygplanet
och med största sannolikhet vill han inte störta det med flit

Att en politiker inte ser skillnad
på två såna här saker skrämmer
Speciellt med namnet Krist i flaggan
blir det som att hamna i djävulsskuggan
Ebba borde använda sina ord försiktigt
då hon inte äger svärdet till att döma på riktigt

När hon använder ord som “med berått mod”
blir hon som en vampyr som söker någons blod
Däri finns det ingen heder
och heder borde hon bära, med det namn partiet har som hon leder
Nu blir hon alltmer lik
nån som går över lik och bryter all etik

Vill hon fortsätta så här, blir hon tvilling med Knutbys Kristi brud
då blir det osmakligt av hennes parti att påstå sig vara vän med Gud
Politik är politik
och att på bästa hand ta hand om sjukdomar är etik
Det borde hon veta
som är en av deltagarna till att Stockholms sjukvård bantat

Lösningarna kan var många och olika bra
tyvärr finns det inte ett allsidigt vaccin inbyggt i vår DNA
Därför borde hon om någon förstå
att diskutera med en moral på högsta nivå
Konstruktiv kritik är ok
men byt namn på ditt parti Ebba om du vill förfalska Bibelns bok




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-08 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP