Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det stormar ute

ger sig Johnny alltid ut på havet på sin bräda
för att surfa på de höga vågorna
För att ge sig i kast med vindarna och hajarna och
delfinerna, vilka är Johnnys vänner
Vänner som hjälper till om det med Johnny något
händer
Om han håller på och drunknar eller så
För då är de genast där och puttar upp Johnny med
sina nosar upp på stranden, så att han kan få luft
Men så vet ju hajarna och delfinerna om att surfa ute
när det stormar är ändå ganska så tufft
Dumdramatiskt men tufft
Tufft gjort av Johnny
Johnny som fiskarna i havet bara älskar då han ibland
har på sig sin grodmansdräkt, då han är nere på djupet
och simmar ikapp eller kelar med sina stora
som små vänner
Men just nu så är det vågorna på havet som bränner
då Johnny bara måste få göra vad han älskar
och brinner för
Ut och surfa på de höga vågorna...

När det stormar ute!

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel