Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknar upp av att solen lyser varm

när den tittar in genom mitt fönster och säger
god morgon till mig
Ja, god morgon solen, svarar jag tillbaka medan jag
sträcker på mig då jag känner att jag mår bra
efter lite sömn
Vilket gör mig glad
Men inte bara det då det även är sommmar idag
Inte ett moln på himmelen eller så långt ögat kan se
Så då är det bara att bege sig ut i solskenet och bara vara
Bli lite svettig
Och om man sen har en kall öl i sin ena hand är det
ingen större fara med det heller..

Jag vaknar upp av att solen lyser varm!

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel