Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erik säger till Karin

Missförstå mig inte nu, då jag inte vill dig något illa
Så missförstå mig rätt
Att älska någon är ju inte alltid så lätt
För man ger och ger i hopp om att den som man
älskar ler
Att hon ska uppskatta det som man gör för henne
För när hon gör det så vill man ju bara ge henne
mer och mer
Man ingenting annat ser
För man vill ju så gärna bara få sin kärlek besvarad
Men gör hon inte det, så känns ju allting bara
så himla fel

Erik säger till Karin
Missförstå mig inte nu utan missförstå mig rätt
Att älska någon är inte alltid så lätt
Ingen dans på rosor alla gånger
Men kom igen nu så ger vi det i alla fall en chans
För sötnos där
Kan man kanske få en liten puss på munnen
som ett bevis på din kärlek till mig
`Smack´
Ojdå
Det var mig en blöt men god puss
Tack så mycket, Karin...

Erik säger till Karin!

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel