Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ju redan vunnit mitt hjärta

Så skulle det hända dig någonting vad som helst
skulle jag genast kunna känna av din smärta
För våran kärlek har ju numera blivit till en
Och det både ståendes tillsammans eller liggandes
tillsammans hemma i våran säng
Våran säng där vi många gånger har undersökt
varandras kroppar
Själv så bara älskar jag dina bröst som spretar fram
lite lätt igenom den där tunna pyjamasblusen
som två små blommiga knoppar
Vilket det inte finns så mycket som toppar
Och jag kan visst se att du fryser lite granna just nu
då de håller på och knottrar sig
Och det är tillräckligt sensuellt för mig för att jag
bara ska vilja krama om och pussa på dig
då jag älskar dig
Så du
Glöm aldrig bort mig, är du snäll...

Du har ju redan vunnit mitt hjärta, vet du väl?!

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-09 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel