Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan inte ta det

Vi kommer inte att ta det
Nej, vi kommer inte att ta det något mer
Att ni vuxna gnäller så himla mycket på oss unga
Så nu får det vara bra då det inte är på oss som det
är något större fel på
Vi talar inte med en kluven tunga
Så det är i er vuxna som det går troll i då vi unga
bara älskar våran musik med rock´n roll
Och högt ska det låta och vara medan vi håller på
och sjunga och tralla
Men mest då bara på skoj
För när den sköna musiken med den sköna akustiken
går in i ens ena öra är det lätt hänt att man blir
lite torsk och lite loj
Sjunker in i tonerna och rytmerna då White Snake
eller Scorpinion inte gör någon besviken

Vi kan inte ta det
Vi kommer inte att ta det något mer
Erat ständiga gnäll på oss unga
Så det är på er vuxna som det bara måste vara något
fel på
För vi unga bara älskar att spela hög musik och hålla på
och tralla och sjunga
Så gilla läget...

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel