Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han klev ner ifrån himmelen till jorden

gjorde han människor av alla de vilda aporna och lärde
de alla orden så att de skulle kunna börja kommunicera
med varandra
Börja prata med varann
Vara lite sociala och umgås lite bättre
För sen när han var klar med sitt uppdrag, så var det han
som åter upp till himmelen drog, där han helt försvann
Så numera är han bara en legend som människorna inte
vet om han var verklig eller helt osann
Men Gud kallar de visst honom för...

När han klev ner ifrån himmelen!

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel