Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solskensdag i Juni 2020

Hänger du med ner till stranden, eller?

Javisst, självklart grabbar
Men jag ska bara runka av den först, innan jag kommer
Går det bra, eller?
Känner mig så kåt just nu och vill inte ligga där nere
med värsta ståndet heller
Skämmigt värre

Du får väl lägga dig på mage
Skoja bara
Det är lugnt, mannen
Vi tar tid och går före
Och du
Glöm inte att tvätta händerna efter att du har kommit

Nä, det ska jag inte göra
Det vågar man väl inte i dessa Corona tider, heller?!

En solskensdag i Juni 2020!

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lol

du är cray-zee =P
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel