Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren avundsjuka

Precis som Tristan och Isolde och Romeo och Julia
Precis som de önskar jag att jag hade det förbundet
till en annan människa
En kvinnlig sådan
Och lika kärleksfullt och tillgivande, så skulle vi kunna
gå in i döden för varandra utan att tveka
och utan att blinka
Ja, det är äkta kärlek för mig, i alla fall
Men jag får väl drömma och söka vidare i hopp om att
träffa på en sådan kvinna så småningom
någon gång i framtiden...

Ren avundsjuka!

Ken Cassel
9/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-09 12:35



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Denna text = Handduks kram =) Rak ärlig och utan krusiduller. Det är äkta kärlek. Fint skrivet !
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel