Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maran rider...!

Jag hoppas å jag hoppas

allt lidande måste ta slut

En kristen längtar hem

Å säger "ta mig hem",

Tanken den är dyr,

Men jag älskar livet

Livet Här jorden.

 

Evigheten tillhör själen

Men kosten kan bli mager,

jag vill finna upp

en hönsgård utan tupp

hönan tar en tupplur

mitt på blanka dagen,

drömmer om sin tupp,

Sen hon orkar upp!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-10 21:53



Bookmark and Share


  anits VIP
positivt skaldat.
2020-07-03

  Bibbi VIP
Applåd.
2020-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra om att se det positiva i det negativa!
2020-06-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Trots allt elände, ser du livets ljusa sidor.
2020-06-11

    Lena Staaf VIP
Det var ändå en livsbejakande dikt i jämmerdalen!
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy