Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patriarkatet

 

 

synad


bedömd


betygssatt 

 

granskad


placerad

på pedistal 

 

fråntagen

beslutsrätten

 

inte godkänd

 

i era ögon




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-12 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik