Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mäktig

i ett oändligt rum
ögonen följer
konturer detaljer perspektiv
på tillvaro, närvaro
himmelsblå mot mera blå

smältvattendån när och ifrån
i samtal med helheten
som bryts blandas andas
sida vid sida
hör luften är stilla

tystnad, tystnaden
när samstämmighet ljuder
ogjort blir allt
så enkelt att det blir svårt
andetagen får plats

håller andan ändå

mer svävar

hög högre ytterligare




Fri vers av Blåbäret
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-12 11:30



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ser vyn som du skapar som känns att den är olik beroende på vilken vinkel du väljer att titta ifrån! Snyggt du blåa bär!
2020-06-13

    tramp
Perfect from paradise
2020-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret