Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jenny promenerar i regnet utan sitt paraply

och blir både våt och blöt då maskaran hennes rinner
ner på hennes kinder och faller sedan ner mot
marken utan hinder
Vilket gör henne nog så söt
Men nu är hon åter på väg hem till sin goda vän Penny
för att tillsammans med henne äta en god frukost
till gröt
Så nu tidigt på morgonen var Jenny förbi bagaren då hon
fick med sig lite av nattens skörd av nybakat bröd
Yummie så gott
Och väl framme hos Penny fick Jenny lite nya torra kläder
så att hon inte skulle bli förkyld utan kunde fortsätta
att visa upp sin glöd nog så söt
Vilket hon gör när de båda satte sig ner vid köksbordet
och varandra på en frukost bjöd
Och det medan regnet fortatte att smattra mot
fönsterbläcket där utanför...

Jenny promenerar i regnet utan sitt paraply!

Ken Cassel
12/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-12 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel