Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När himmelen är helt blå

kan man se solen där likaså
Men bara med solglasögonen på för att inte bli bländad
eller skändad
Få ögonen fulla med massor med tårar som rinner
ner och håller på, då det i ens ögon brinner
Sticker i ögonen
Ingen skön känsla vill jag påstå
Så när himmelen är helt blå och solen skiner på
sätter man alltid på sig sina solglasögon
innan man ut ur porten börjar gå
För vad varmt det är ute idag då jag kan känna
att jag har blivit alldeles varm om mina båda kinder
Vilket faktiskt gör mig riktigt glad
För vilken underbar dag..

Ken Cassel
12/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-12 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel