Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Fjäril

Som en fjäril du slog med lätta vingar
Du växte och blev till en fisk som slår vid bryggan i kvällskymningen
Jag älskade dig
Jag bar dig
Du blev som en flodhäst
En sparkande, sprattlande flodhäst, och jag svor
Så stilla du blev
Jag grät
Min älskade, du blev en fjäril igen




Fri vers av Totiki
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-13 10:18



Bookmark and Share


  Thomcover
<3
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Totiki