Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga språnget

Den vita ytan
Full av av möjligheter
Full av vånda

Var är början
Var är slutet
Hur går resan

Våga språnget




Fri vers av Totiki
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-11 22:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det går ju bra, fint skrivet över den vita ytan
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Totiki