Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill andas


Djupet är oändligt och tungt att ta sig ur
Längtan efter ro och klarhet

Tröttheten som aldrig tar slut
Ledsen långt in i själen
Varför

Vill räcka till
Önskar mig bort, närmare
Vill andas lätt och utan sorg




Fri vers av Totiki
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-17 13:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din text, vet hur det är att längta efter att andas lätt och utan sorg!
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Totiki