Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatten

Förfluten ångest har lagt sig till ro.
Vaket ögonblick som hettar i stunden.
Solkatten har kommit, den ger liv.
Du är långt bort, skönt att du rev min bro.

Förfluten sorg gör sig ej längre påmind.
Något lockar likt en magnetisk kraft.
Naturen sprakar glasklart, den ger liv.
Tack solkatten för att du smekte min kind.





Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-13 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma