Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryck på knappen på fjärrkontrollen

och starta upp mig
Få mig att börja reagera och agera
Röra på mig
Visa att jag finns till
Att jag nu är vaken och uppe
Att jag är till din tjänst närhelst du vill
Och det alltid med ett stort leende på mina läppar
Ja, om du nu så vill se på ett familjeprogram eller på
ren porr eller en skräckfilm
Ett program med mycket knorr
Det är alldeles upp till dig
För det är du som bestämmer i sedvanlig stil
då jag bara är din femtifemtums smart Tv
som försöker att hålla din klass och stil
Men vad är det nu som händer för jag kan känna att
mörkret åter börja falla över mig
Är det sant, är det redan dags för att tacka för idag
Tydligen
Ja, godnatt då, värden
`Klick´
Där stängdes Tv´n av för idag, för att återkomma
imorgon igen...

Tryck på knappen på fjärrkontrollen och starta upp mig!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-13 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel