Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har min kärlek

Och det är den som pulserar innanför mitt bröst
hjärta och själ
Och det är väl därför som jag ständigt går runt och ler
Ler mot alla som jag möter på
Och de som inte ler tillbaka önskar jag att polisen
kunde få ge böter
Ja, ibland är det ju så
Böter för att de ser så sura och besvärade ut
Men kanske de inte mår lika bra som jag gör
Jag vet ju inte
Tråkigt för dem i sådana fall
Hoppas bara att de inte gör något dumt så att de går
och dör
För det vill jag inte ha på mitt samvete

Jag har min kärlek
Och emellnåt känner jag mig så pass stark inom mig
själv att jag mer än gärna delar med mig lite kärlek
till alla som vill ha
För vad gör jag inte för att människorna som jag möter
på dagligdags ska göra som jag
Skratta och vara glad...

Jag har min kärlek!

Ken Cassel
13/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-13 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, jag har den också. det är den alla tjejer och killar och damer och gubbar och, ja, alla, blir kära i. men sen ändrar dom sig i sista sekund, och väljer någon annan. cupido! cupido! gör inte mig nåt, jag har bella nu =) (som bella säger, "ALLT älskar dig, tomas!") och jag har alltid haft konsten musik poesin vid min sida. alltid en ny bok eller cd att skapa, och den kan jag dedikera mig till i månader. i mitt mörker tänkte jag "bara jag gör klart det här projektet, sen kan jag ta självmord". men det var alltid fler projekt =') och om nån är sur så pratar jag med dom, skämtar med dom, frågar om dom vill va en kram, och dom skiner upp också. =) "always look on the bright side of life"...
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel