Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talet avgör ej...

Att lyssna till vad folk vill göra
i stort då som i smått...
Det är ju en sak...
Men vad och hur de sen gör...
Det är ju det som en mest berör...
Men att bara tungan så välvilligt förs...
Behöver ju inte betyda alls
att något av det
sagda sen görs...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-14 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt