Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens sökande

Högt har jag älskat, djupt har jag fallit,

långt har jag vandrat för att finna den äkta kärleken,

men jag kanske söker förgäves

för jag finner den lika mycket 

som jag förlorar den igen och igen,

ska jag bara sätta mej och ge upp,

eller finns den där i framtiden och

väntar på mej,  jag har börjat tappa hoppet

på att finna den,

söker jag på fel vägar eller finns det 

ingen som vill ha mej .

det ska ju finnas någon för alla säger dom ju,

men vad är min kärleks ängel,

jag är utsvulten på kärleken och törstig efter beröringen

och någon som kan öppna mina förträngda känslor

och värma dom så dom kan öppna sej,

för det var så länge sedan jag kände 

något alls inom mej,

och all ensamhet och närhet som inte finns,

all sorg och saknad har begravt mej 

i ett hav utan slut ut av ångesten,

det gör så ont i mej när det blåser kallt

i det hål ut av saknad som växer inom mej,

min själ är så frusen och ensam,

den sitter bara där orörlig och väntar

att min kropp ska finna någon som kan ge min själ

energi att börja leva igen, för nu tar ensamheten död

på min livs energi.

Men till slut fann jag

någon som jag har sökt och kan leva med,

hon är helt underbar min tjej,

hon räddade mitt liv i från mycket,

hon är min skydds ängel och kärlek.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-15 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten