Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N som i neandertalare


Tänk. Om du bara anar. 

du går aldrig sönder. 

Du är kniven som borrar 

vrider. Än. 

Tänk. Ingen färg i världen 

kan ta bort dina stråk över 

bröstbens inre. 

du har ett namn en kropp. 
titel och familj. 
jag har en egen. 

Du du du som gyllene 

strimlor kvider 

 

i hugg där ögon måste öppnas 

åter verkligheten intas 

 

för att begripa det som aldrig 

någonsin på allvar kan förstås 

 

hur mitt liv släppte dig i svek 

 

ett svek för att på allvar hitta mig 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-16 00:09



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"ett svek för att på allvar hitta mig"....nej du, det är inget svek.....han hade också velat att du skulle bli verkliga du. Sluta kvida nu !
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP