Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big Bang är ETT avtryck...

vandrar över orörd mark
fotsteg lämnar avtryck framför mig

... tid är en illusion ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-06-17 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik