Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du spelar ditt fula spel, Nadja

Leker med min kärlek till dig
Vad jag känner för dig
Utnyttjar mig till fullo för innerst inne älskar du ju
inte mig
Har väl aldrig gjort, antar jag
För du älskar väl bara dig själv eftersom du gör som
du gör
Delar aldrig med dig utav dig själv eller någonting
utan vill bara ha mer och mer utav en annan
då du tycks tro att din så kallade skönhet gör dig
till jordens mittpunkt
Men där kan du inte ha mera fel då din egoism
gör dig riktigt ful och inte så speciellt kul
då du aldig vill göra eller hitta på någonting riktigt
roligt
Vilket lyser igenom dig
Så nu är det jag som tackar för mig och säger hej då
till världens tråkigaste tjej
Den som bara har utnyttjat mig
För jag behöver kärlek och värme ifrån någon tjej
som bryr sig
Inte någon likgiltig typ som inte vet hur man älskar
en annan människa
Både synd och tråkigt, tycker jag
Men du får väl ha ett bra liv då
Eller så gott det går

Du spelar ditt fula spel men en dag kommer det
bara att slå tillbaka på dig
Det är jag helt säker på
För det som går runt kommer alltid tillbaka
Så du är ingenting att ha vilket jag hoppas att du ska
förstå, då du nu har chansen att ändra på dig
I vilket fall som helt
Till dess får du ha det så bra, Nadja

Du spelar ditt fula spel
Och det roligaste är att jag inte ens vill vara med och
leka med dig när du beter dig
sådär förbannat illa...

Ken Cassel
17/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varför drogs du ens till henne? säger mer om dig.
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel