Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ska nå fram till dig

måste jag ju lyckas bryta mig igenom den mur som du
har byggt upp för dig själv under alla dessa år
som har gått
Allt för att jag åter vill kunna se dig le
Inte vara så inskränkt då du nu helst bara vill bli lämnad
helt ifred
Men att vara allt för ensam under en lång tid är ingen lek
Det bara vet jag
Så jag vill ju bara vara din vän då vi två har känt varandra
ända sedan man var liten
Och vad jag har hört har du visst många gånger i ditt liv
blivit riktigt sviken precis som en annan då jag vet
hur det känns
Så därför vill jag nu åter bli till din vän då jag hoppas
att du är villig att ge mig den tilliten
För det skulle vara ett genombrott
Vilket jag vill tro att det bara bådar gott för oss båda
då vi tillsammans in i framtiden kan skåda och den här
vänskapen skåla för att den har blivit så fin
Som ett vällagrat sött vin
Så om jag bara lyckas riva ner din uppbyggda mur
kommer du bara att bli till min älskade vän
Det vet jag
Vilket skulle göra mig riktigt glad, då vi tillsammans
kan gå där fram på vägen hand i hand in i
drömmarnas land...

Om jag ska nå fram till dig!

Ken Cassel
17/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"måste jag ju lyckas bryta mig igenom den mur som du
har byggt upp för dig själv under alla dessa år
som har gått"

bella sa att jag gjorde det
på typ 5 minuter =P

vi träffades
i kanske
en halvtimma
första gången

...sen kunde hon
inte sluta prata om mig

hon kan fortfarande
inte sluta prata om mig =)

maybe you're not that guy...
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel