Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För din skull

skulle jag kunna göra både si och så
Jo, jag skulle kunna göra nästan vad som helst för dig
för att du ska förstå att det är dig som jag älskar och
håller av
Och skulle du även vilja göra något udda i sängen
när vi två är intima och älskar med varandra
skulle jag helt klart bara förstå och följa med vågorna
när vi två sjunger i skutan
Hej och hå!
För vart äventyret än bär, så kan jag lova dig att jag
inte ska göra dig besviken
För jag är en av de där som inte vill något annat än
att hålla dig nära mig i hopp om att du för alltid
ska hålla mig lika kär
Så för din skull skulle jag kunna göra både si och så
Och det bara sisådär
Utan att tveka
Som den värsta eliten..

För din skull!

Ken Cassel
17/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-17 15:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så bra att alltid tänka på den andre och inte vara en egoist...
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel