Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han formade henne av varm vax

hade han världens flax då hon helt plötsligt kom till liv
och började leva då han inte var sen att döpa henne
till Eva
Den sexiga Eva som nu sitter bredvid honom i hans
stora Cheva på väg mot nya äventyr där det är hon
som bestämmer och styr medan tiden flyr
Vilket han snabbt tröttnar på
Så därför smälter han ner henne igen då hon tar
alldeles för mycket plats i hans lilla palats till stor etta
Och eftersom Eva var gjord av vax utan något hjärta
gjorde han nog bara det enda rätta
Lät henne få glida honom ur händerna och allt naturliga
vart återställt igen...

När han formade henne av varm vax!

Ken Cassel
17/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-17 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel