Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min villkorslösa kärlek


Det spelar ingen roll att du försöker stöta bort mig.
Det spelar ingen roll att du försöker skrämma iväg mig.
Det spelar ingen roll att du försöker såra mig.

Jag älskar dig ändå.

För min kärlek är gränslös och utan fruktan.
Min kärlek är villkorslös och utan förbehåll.
Min kärlek är osårbar och evig.


Det hjälper inte att du låter dina fientliga demoner
dansa fritt framför mina ögon.
Det hjälper inte att du låter dina hjärnspöken föra din talan.
Det hjälper inte att du låter dina självdestruktiva drakar
diktera villkoren.

Jag älskar dig ändå.

Och jag väljer att stanna kvar och möta din blick.
Jag väljer att skrapa på ytan och nyfiket se vad jag finner.
Jag väljer att öppna mitt hjärta och ta emot dig
precis som du är.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP