Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tystnad

Ord som tystnar utan att tala.
Utan ord förstår jag ändå.
Även det som inte sägs smärtar.
Tystnad lämnar efter sig en tomhet.
Ord som sägs kan såra.
Tysta ord kan kännas som skrik.
Ord ibland så innehållslösa.
Tystnaden talar och jag förstår.
Men känslan kan inte skrivas i ord.
Förbli tyst, det går över.




Fri vers av Hjortronblomma
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-18 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma