Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vill läsa allting som du skrivit

Jag vill läsa allting som du skrivit på din kropp
Jag vill älska dina berättelser
och de nya texter vi tatuerar på våra hudar
älskar jag ännu mer
vi målar ihop oss med kärleksblodets bläck
Vårt

Under mina fingrar vibrerar dina blodådror som lava
heta levande älskande
och jag slickar i mig dina svettdroppar som mitt livselixir
så jag kan höra ihop med dig
Så som jag vill
Vi

För du trollar mig till det varmaste skönaste vackra land
som jag aldrig tidigare besökt
så här
Inte så här
som med dig
med
Oss




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-19 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions