Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När klockan ringer

Morgonens dröm förbyts,
med smekande händers
lekande fingrar till
förnöjsamma suckar
och rodnande kinder

Fortare, arbete väntar
måste duscha, äta,
trött, vill sova mera.
Men å så skönt

Sammansmältande
i den fuktiga sältan
Slutgiltigt, närmare,
övermäktigt,
sammanfallande

Ögon stängs, kinden
blossar, klockan tickar
det är dags att gå upp!




Fri vers av Roger VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-21 09:43



Bookmark and Share


  Anna H
ligga kvar i sängen med en älskad och bara njuta, om än bara för en liten stund... Nu borde kanske byta ut ett m mot ett n i "förMöjsamma suckar" ganska tidigt i dikten. Bra dikt. Känns skön och mysig i höstrusket.
2004-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP