Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor är vackra och luktar gott

Så om du har fått några sådana denna midsommardag
av någon som du tycker om, så har du fått lite kärlek
på din lott, då någon vill slå en liten pakt med dig
då ni i era handflator skakar hand efter att ni i dem
har lagt lite spott
Slagit en liten ed om att alltid vara varandra trogna
Blodsbröder eller systrar i blött och torrt

Ni kommer aldrig att svika varann då eran kärlek
till varann är helt sann
För med blommor som är vackra och luktar gott
har eran kärlek tillvarann tagit nästa steg upp
till nästa nivå, då ni går in på sport och springer
ikapp, då ni små bråkar lite med varandra
Men då ingen av er kan den andra klandra
Lika goda kålsupare är ni båda två
Och det alltifrån Alexandra till Sandra till Alex
För tillsammans hand i hand kommer ni hädanefter
få vandra tillsamans med alla dessa vackra blommor
som luktar så himla gott
Vilka ni själva nu tillsammans odlar med ett och annat
grönt i jointen som topp...

Kensan Cassel
19/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-19 19:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dig om att blommor är vackra och för det mesta luktar gott...
2020-07-11

    ej medlem längre
glöm inte kompis / marriage tatatus =) ännu bättre, håller för evigt. om ärr är sovenirer som man inte förlorar, är tatatus mästerverk som man inte behöver hänga på väggen. gäddhänget tar hand om det. =P
2020-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel