Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enastående-känsla

Ett bra sätt att få känna sig enastående på:
har en stor fiskmåshanne funnit
genom att då och då stå
på en liten rund platta i toppen av en gårdslykta
på gården där jag bor.




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-20 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP