Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

& och &


Att sitta
&
lyssna
&
finnas
&
leva
Är
ett konstverk
en utopi
svårförklarlig
gåta
Ogreppbar

Nuet existerar
blott ett
ögonblick
borta
är det
i ett hjärtslag
Knappt märkbart
Millisekunden passerar
Du silar
Trålar
Efter sinnesnärvaro
ögonblicken är många
&
Värdefulla
men du tar inget med dig
&
minns ingenting




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-20 16:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fina ordsvängningar om den svårtydda gåtan.
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP