Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltings förgänglighet



Jag har ingenting

Mina händer är tomma

Det som fanns är borta

Tiden rann iväg

Jag sitter på mitt barndoms berg

Blickar ut över ängar och gräs

Minnena ekar tomma

Saknaden och hjärtats ärr

Skär som en osynlig kniv

Ett hem som var

En tillvaro som brann starkt

Myllret av barn

Av lek

Har skingrats

Och gett plats för något nytt

Kvar är bara platsen

ditt jag kan gå

Och sakna dig




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-21 07:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Allt bara till låns. Endast minnen förlagda.
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP