Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


794.If we cannot breathe together =Don't touch each other!

_ NER MED PLÅNBOKEN!_
_ ETT SEKELS _ AVGJUTNING _

MIN VÄN!i astral förståelse...
Du är luftigt eldigt godmodigt...
/hävdar inte jag/...

medan... # EVERY PUNCH IS
A KICK FROM A HORSE #
likt otyglad tunga av värmepanna
som sprider gift

...och i bakhåll...

hovarnas hastighet överträffar icke
öronklockan och huggtändernas bett...

där

DITT SÄRSKILDA DRAG
FÅNGAR_ *EN TANKE I FARTEN!*_
FRÅN vargar i ladugården...AMEN!

If we cannot breathe together
=
Don't touch each other!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2020-06-21 08:20



Bookmark and Share


  räddare/antenner
fantastiskt bra!
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP