Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget Fas 3 i år


Biljett till sommaren


Vad krävdes för att få återhämtning

Var det inte

lagstadgad tid
tystnad
en mörkare nyans på din sommarbleka hy
jämte
beslutsfattares nyvunna insikt

Det som skulle avgöra var
emellertid

en sjukdom som släckte liv.



1/6 2020




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP