Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros dos för livet är givet!

Det är en ros utsprungen
ifrån en så dold bädd...
Och ljuvt den sträcker, räcker
sig mot oss och väcker
ju oss med doften den bär
mitt i det tysta livet
nås alla av den här!

Pandemin den ju talar
alla nedåt dalar
det är den allena om
och allt elände den bragt oss
ej nå´t vi ville ha
för många ju förblödde...
Ros refill får vårt: Ja!









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 16:50



Bookmark and Share


  ULJO
Ingen vill detta helvete vi utsatts för
2020-06-22

  lodjuret/seglare VIP
Till och med skräp tar sig ut på bild, märkligt nog. Det är nog en förklaring till varför just skräp kommit så i ropet och blivit som 'högsta mode'... Ta bara en gammal gravsten, där kan en bukett gamla blommor, som stå sig invid dess fot, ej helt glömd ändå.
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt