Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräcklighet

När skedde den förändringen
Från att drömma om att bli någon
Till att drömma om att bara räcka?




Fri vers av kalldusch
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-06 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch