Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


795.De oss ... Vi dem...

Mänskligheten med Hat_ slogan

# De oss
Vi dem #

upprepar inte bara ekorrens
ensidiga rörelser i ett hjul,
utan överskrider också
överlevnads reglerna av vilda djur!

ta me fan........................

var är Männishans
EVOLUTIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON ?!

*****************************************
761.2020/01/02 Publicerad L.EK poeter.se

WHERE IS THE EVOLUTION !!!???

...syns inte ... hörs inte ...

DU ÖPPNADE
JESUS KRISTUS ÖGON

OCH DIN TID - AV 21 århundradet
HAR STANNAT PÅ HANS KORSFÄSTET!!!

...försoningsoffer av förgrenande ord...
...ALLA ÄR VI BRÖDER OCH SYSTRAR...

ja...

hjärnsubstans kan fortfarande inte
hantera kroppens fysisk dragning
till _ hämnd.........

WHERE IS THE EVOLUTION !!!???




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-06-22 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP