Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är så glada i solen

Alla är så glada i solen, det är så vackert

att se all romantik, folk går hand i hand

förälskade, skrattar och ler,

men när solen går ner och mörkret faller,

så föds ondskan igenom omänskliga

 handlingar, på oskyldiga vuxna och barn.

Det är så läskigt att det kan vara en sådan skillnad

på natt och dag.

Många vågar inte äns gå ut i mörkret för att 

köpa ost och bröd på kvällen,

så var det inte i min ungdom,

men det är väl slutet på något gammalt 

och början på något nytt... tyvärr.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-06-22 11:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Klimatet i samhället har hårdnat betydligt, i synnerhet är kvinnor rädda att gå ut ensamma på kvällen.
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten