Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer till hands!

Jag önskningar tydde
stickade och sydde
långtråkigheten flydde...
Men jag hörde hur andra gnydde
ingen kom på besök mer
stillhet, övertystnad är det enda som sker...
Jag sa, gör nå´t skriv ett brev
få till en rad... Om du inte
får till ett drev, blir kanske
någon ändå åt det lite glad...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-22 11:57



Bookmark and Share


  ULJO
Finns naturligtvis många sätt at få kontakt nu under Corona tider. Brev, chat, skyoe, möten i den fria naturen. Isolering inte nödvändigt.
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt