Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Telefonkatalogen

Alla dessa namn
i telefonkatalogen
En har jag älskat
och delat vardag med
Tre har kommit ur mig
Två har varit mina närmsta
såå länge
En har jag hatat
för vad hon gjort
Allt det är underbart
ja allt!
För kärlek och hat
är motsatsen till likgiltighet
De är droppar av liv

Picture by Jonas Ericson




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-23 10:46



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fint och sant !
2020-06-25

  Respons VIP
En vardagsklenod som tillhör historien. Fascinerande relationsperspektiv.
2020-06-24

  Mats Edin VIP
Fin, kosmotelisk typ
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner